Vin, Öl, Cider & Sprit

Hotell & Restaurang

140 år av erfarenhet

Arvid Nordquist importerar och säljer vin, öl, cider och sprit från hela världen på den nordiska marknaden.

Grundat i Stockholm 1884 med lång erfarenhet av försäljning både till de nordiska monopolen och restaurangmarknaden. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan.

Smakupplevelsen har alltid varit central för Arvid Nordquist, både smaken och eftersmaken. Omsorgsfullt producerad och levererad mat och dryck smakar helt enkelt bättre. Långsiktigt lönsamma och goda relationer är grunden för att kunna skapa kvalitet och hållbarhet. 

Kontakt

Vill du komma i kontakt med en av våra säljare? Här hittar du vår säljkår som är baserad runt om i hela Sverige.

 

Vår säljkår

Produktkatalog Mars 2024 - Augusti 2024

Vår produktkatalog

Lily Bollinger Award

SVERIGES BÄSTA KVINNLIGA SOMMELIER UTSES

Lily Bollinger Award instiftades år 2002 av Bollinger och Arvid Nordquist för att uppmuntra kvinnligt tävlingssommellerie. Namnet hedrar givetvis den legendariska champagneänkan Lily Bollinger som under många decennier inte bara var en lysande ambassadör för Bollinger utan också för hela distriktet.

Med åren har tävlingen kommit att få en närmast officiell status, Årets Lily Bollinger är lika med årets kvinnliga sommelier.

Läs mer om tävlingen

VINAKADEMIN

Vi tror på att förmedla kunskap och utbildning. Därför erbjuder vi Arvid Nordquist Vinakademi, en intensivutbildning som syftar till att ge grundläggande kunskaper inom vin. Kunskap förenat med dofter, smaker och människorna bakom.

Läs mer