Karriär

"Vi är ett familjeföretag. Hos oss märks dina ansträngningar och du kan vara med och påverka. Du arbetar med produkter som många har en relation till. Du kommer aldrig sakna samtalsämnen runt middagsbordet. Vi jobbar med smakupplevelser och produkter som underlättar vardagen. Samtidigt arbetar vi med att säkerställa att de tagits fram med hänsyn till människa och miljö. Låter det intressant och framförallt roligt? Om du dessutom är en engagerad människa som gillar att vara en del av ett starkt team och bidra till framgång, tveka inte att prata med oss."

Vi söker

Ansvarsfulla, initiativrika och engagerade medarbetare som har affärssinne och hög samarbetsförmåga. Digitala kompetenser är meriterande.

Varför ska du välja Arvid Nordquist?

Vi är ett kunskapsföretag med korta besluts- och rapporteringsvägar. Vi har långsiktiga och hållbara värderingar och arbetar med kvalitet och kvalitetsprodukter. Hos oss är det högt tempo och mycket internationella kontakter. Du kan vara med på en framgångsresa och skriva historia i dagligvaruhandeln. Tillsammans med kollegor kan du aktivt bidra med att minska påverkan på miljö och människa.